Гра Сабвей Серф: Біжить Фред

    Ігри » Ігри Сабфей Серф » Гра Сабвей Серф: Біжить Фред
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Біжить Фред – це неймовірно захоплююча іграшка, головним героєм якої виступає хлопчина на ім'я Фред. Наш персонаж зараз знаходиться в небезпеці. Мабуть, його час на землі підійшло до кінця. Чому він так вирішив? Та тому, що за ним женеться сама смерть з косою! Можеш собі уявити, як наляканий наш персонаж і як швидко він починає бігти, щоб смерть його не догнала?

    Отже, гра починається відразу ж з бігу. Але біг не буде проходити по рівній доріжці. Тобі доведеться ухилятися, і стрибати, і пролазити крізь перешкоди. Якщо тобі знадобиться бігти ще швидше, активуй прискорювачі, передбачені грою. Гра не має суцільної прямої, по якій тобі доведеться бігти. Тут кожен шлях обмежений поточним рівнем. Тобі потрібно пройти всі етапи, щоб досягти кінцевої мети – двері, яка виведе тебе з цього пекла і врятує від смерті.

    Плюс наявності рівнів проглядається ще й у тому, що перед початком кожного левела ти завжди можеш відпочити, перерахувати монети, які вдалося зібрати і подумати, куди їх вкласти. Гроші можна витратити на поліпшення героя, щоб він біг ще швидше, став ще більш потужним і відважним, щоб пережити весь цей кошмар.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам