Гра Платформер: Фрози і Фред

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Фрози і Фред

    Опис Гри:

    Гра Фрози і Фред розповість тобі історію про те, як між хлопцями, в честь яких названо ігри, відбулися непонятки. Хоча все починалося так звичайно, хто б міг подумати, що якийсь збіг обставин може привести до несподіваних наслідків?

    Отже, Фрози вирішив трохи прогулятися. Для цього він узяв з собою кращого друга – кульки і відправився колобродити по парку. Але звідки не візьмись на горизонті з'явився Фред, який взявся невідомо звідки. Фрози лише пізніше зрозумів, що його ворог з'явився знову утворився чарівного порталу, і цей хлопець з'явився тут настільки несподівано не просто так, а щоб захопити Фрози.

    Отже, Фреду все-таки вдалося напакостити. Він поцупив кульку і втік. Фрози дуже погано без його вірного друга. Тепер він стає головним героєм гри і борцем за справедливість в один і той же час. Фрози не залишить свого друга у біді – він озброюється сміливістю і відправляється в дорогу, щоб відшукати ворога і відібрати в нього те, що йому ніяк не належить. Приєднуйся до Фрози та допоможи хлопцеві розставити все на свої місця!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам