Гра Салон краси: швидко і якісно

    Оцінка: 1880 очок, Голосів: 428

    Опис Гри:

    Так хочеться бути красивою і щоб шкіра виглядала доглянутою і здоровою. Але для цього не завжди можна знайти у своєму насиченому графіку достатньо часу для відвідування салону краси, оскільки га це може піти цілий день. Всім нам необхідно якісно та швидко пройти спа-процедури.

    Важко знайти таких професіоналів, які за невеликий проміжок часу, зроблять з вас красуню, а з вашої шкіри оксамитову і чисту, про яку ви завжди мріяли.

    Тепер уявіть, що вам треба побути таким майстром. Ваш перший робочий день починається у величезному сучасному салоні краси. Клієнти вже зачекалися, коли ви приступите до своєї роботи і почнете їх обслуговувати.

    Ваше завдання цілком очевидне. Вам необхідно обійти як можна більшу кількість відвідувачів салону і при цьому максимально збільшити денну виручку.

    Взагалі - то тут немає нічого складного. Для початку вам необхідно зручно посадити клієнтку у професійнійу мийку і ретельно вимити їй волосся професійним шампунем, підсушити його, а потім перевести її у перукарське крісло, яке стоїть біля величезного дзеркала. Як завжди, в таких випадках, спочатку вам необхідно розчесати вимите волосся, а вже потім приступити до стрижки та укладання. Все це потрібно робити максимально швидко. Після виконаних процедур - оп, і кладете гроші в касу. Правда ж це дуже цікаво і захоплююче. Перевірте, чи вийде у вас збільшити виторг салону краси.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам