Гра Санта Стикмен: Збір Подарунків

    Ігри » Ігри Санта Клаус » Гра Санта Стикмен: Збір Подарунків

    Опис Гри:

    Гра Стикмен Санта Збирає Подарунки розповість тобі легенду про злих ельфів. Так, деякі представники чарівного світу є дійсно злими, і їх справи доводять цей факт. Так, сьогодні ельфи придумали особливо небезпечний план – вони вкрали подарунки, які Дід Мороз збирався рознести дітям. Тепер старому нічого більше не залишається, як зібрати всі презенти, щоб жодна дитина не залишився без уваги.

    Дії гри розгортаються в лабіринті. Їх багато – кожен новий етап тією чи іншою мірою являє собою заплутані ходи і виходи. Саме тут знаходяться численні подарунки, які ти повинен зібрати. Але це ще не все, адже в приміщеннях також знаходяться ті самі ельфи, так що зіткнення з цими персонажами для тебе є зовсім небажаним.

    Так, якщо ти все-таки вріжеш в ельфа, він зробить все можливе, щоб для тебе поточна гра закрилася. Звичайно, ти завжди можеш почати гейм заново, однак ти можеш повторювати так величезна кількість разів, поки не візьмеш себе в руки. Всього в грі є дванадцять захоплюючих левелів – тобі неодмінно сподобається виплутуватися із запропонованих лабіринтів, уникаючи ворогів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам