Гра Стикмен Санта: Збір Подарунків

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен Санта: Збір Подарунків

    Опис Гри:

    Гра Стикмен Санта Збирає Подарунки розповідає одну із самих сумних історію, з якою може зіткнутися людство. Як ти знаєш, далеко не всі ельфи – добрі створення. На жаль, є і злі істоти. Саме останні вирішили вкрасти всі новорічні подарунки, які Санта Клаус підготував для дітей, які весь рік вели себе добре.

    Сьогодні ти граєш за Санта Клауса, який пересувається з одного левела на другий з метою зібрати всі презенти. Кожен новий етап являє собою не що інше, як лабіринт. У лабіринті є дуже багато ворогів – ельфів. Зрозуміло, ці створіння будуть робити все можливе, аби не дати Санте можливості забрати подарунки назад. Тому пересуватися потрібно швидко, щоб уникнути таких небезпечних зустрічей.

    Якщо ти все-таки зробиш помилку, і тобі доведеться зустрітися з ельфом, то тебе чекає далеко не самий привітний результат. На жаль, в такому випадку твоя гра закінчена, а точніше – ти повертаєшся в самий початок, щоб з новими силами спробувати подолати цей шлях. Всього в геймі є дванадцять левелів, процес проходження яких покаже, яка в тебе реакція і наскільки уважним людиною ти є.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам