Гра Війна пікселів

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Війна пікселів
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Ви любите гри Майнкрафт? Зараз, звичайно, вони значно осовременились, обзавелися шикарною графікою і цікавими сюжетами. А всього кілька років тому ми грати в ігри Майнкрафт, намагаючись пікселі на екрані розгледіти обличчя головного героя. І хто скаже, що це були золоті часи? Ніхто не скаржився на відсутність графіки і 3де ефектів – всі були задоволені тим, що мають.

    Зараз, для шанувальників старих гри, ми пропонуємо нову цікаву гру Піксельна Війна (Pixel Warfare). Всі ваші улюблені персонажі виступлять один проти одного на одній арені. Якщо ви вже звикли грати тільки в ті ігри, де графіка зроблена і 3д форматі, не турбуйтеся, тут теж буде все по вищому розряду. Ну, а шанувальників ігор з минулого чекає захоплююча зустріч з улюбленими персонажами.

    Ви зможете вибрати, на чию сторону стати, і яким героям надати свою допомогу – негативним або позитивним. Краще, звичайно, перепробувати всі варіанти, щоб раз і назавжди визначитися з вибором персонажа.

    Управління в грі нічим не здивує вас, що, безсумнівно, добре – не потрібно буде перенастроюватися на новий лад. Стандартні клавіші WASD допоможуть вашим героям переміщатися. А щоб повернутися до меню, потрібно тиснути клавішу tab.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам