Гра Війна пікселів 2

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Війна пікселів 2
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Якщо ви вже пробували свої сили в популярній грі Піксельна Війна (Pixel Warfare), і вона припала вам до душі, тоді ласкаво просимо в другу частину популярної інтернет-забави. Тут вам доведеться зустріти давно знайомих і улюблених героїв ігор Майнкрафт. Якщо ви з задоволенням грали в дитинстві в денді або на приставці, ви напевно знаєте всіх персонажів напам'ять – буквально кілька років тому не було такого великого розмаїття ігор, тому всі грали в одні і ті ж гейми.

    А тепер уявіть, що улюблені герої зустрінуться на одній арені. І ви зможете вибирати, за кого будете грати сьогодні. Можна вибрати персонажа з поганими намірами – у дитинстві, як правило, проти таких ми й боролися. Хочете дізнатися їх психологію і справжні мотиви? Тоді вибирайте такого персонажа в грі Піксельна Війна 2 або Pixel Warfare v2.

    Управління в грі всім до болю знайоме – на клавіатурі ці клавіші видають істинного геймера з-за своєї стертості – подивіться, в якому стані на вашому персональному комп'ютері знаходяться клавіші WASD. Якщо стерті – значить, ви геймер.

    Клавіша tab потрібна для того, щоб повернутися в меню або поставити паузу в грі, якщо ви заходите зробити собі чаю і кілька сендвічів – гра обіцяє бути довгою і дуже захоплюючою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам