Гра Вольфенштайн 3д: ретро шутер від першої особи

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Вольфенштайн 3д: ретро шутер від першої особи

    Опис Гри:

    Що ви знаєте про гру Wolfenstein 3D? Якщо дану назву вам ні про що не говорить, давайте будемо розбиратися, звертаючись за допомогою до своєї логіці. Для початку розберемося з назвою – поєднання звуків і букв говорить про те, що гра – німецька або розробники просто взяли німецьке слово для позначення свого дітища. Отже, припустимо, з цим все вирішили.

    Заповітні літери 3D говорять про те, що гра, що постала перед вами, є носієм дуже гарної графіки, що дає нам можливість поринути у вигаданий світ і уявити на мить, що він реальний.

    Ну, годі гадати, пора розкривати всі карти.

    Отже, Wolfenstein 3D – це ретро-шутер для MS-DOS. Якщо ви вже знайомі з назвою гри, то швидко здогадаєтеся, що даний Інтернет-розвага є продовженням знаменитої історії. На цей раз все серйозніше і красивіше – напевно, багато в чому завдяки сучасним Інтернет-технологіям, які не стоять на місці.

    Про що вам говорить прізвище Блазкович? Напевно, якщо ви знатний геймер, де-то так чули про такого персонажа або особисто грали за нього у грі. Якщо ж ви в іграх новачок, тоді розповімо хто це людина.

    Мова йде про шпигуна, який працює на союзників. Ваше завдання – влитися в її роль і зіграти 6 епізодів гри, бажано, не потрапляючи на очі своїм. Інакше вас тут же схоплять і розстріляють. Гра в такому випадку буде провалена.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам