Гра Квейк

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Квейк

    Опис Гри:

    Вам про що-небудь говорить назва гри Quake? Якщо ні, тоді очевидно, що ви не досвідчений геймер, а поки тільки новачок у цій справі. Але все поправимо. Але у справжніх геймерів напевно здригнулася рука і по тілі розлилося приємний жар, коли вони побачили назва легендарної гри. Так, не одну безсонну ніч ми провели разом з нею. А скільки ночей і днів нам належить провести! Благо, гра тепер доступна і на флеш, що говорить про те, що її можливості значно розширились.

    Якщо хтось не розуміє, про що йде мова, постараємося коротко ввести вас в курс справи. Отже, перед вами знаменитий шутер від першої особи, велика гра всіх часів і народів. Жанр її – старі-добрі стрілялки, причому в класичному варіанті. Хто встоїть?

    Важко дожити до підліткового віку, не разу не отримавши кулю від ворогів у грі Quake. Але у вас є шанс потренуватися як слід і показати всім негативним персонажам, хто тут головний. Ну що, ви готові вийти на арену битви?

    до Речі, авторами цієї гри є двоє молодих людей, які створили її у підлітковому віці. Ось вже хлопцям хотілося по-справжньому порубати, та, очевидно, вибір ігор в ті часи був дуже мізерний. Так що їм довелося робити справжню гру для себе самих, за що їм, без сумніву, величезний респект.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам