Гра шутер: Війна в місті

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер: Війна в місті

    Опис Гри:

    За мотивами ігор Urban Warfare можна вже писати книги. Або сценарії фільмів про Джеймса Бонда – всюди розробникам ввижаються терористи, які потрібно обов'язково знищити. Ну, та легенда гри легендою, а геймерів швидше цікавить графіка, можливості і наявність різної зброї. При чому, чим більше буде вибір, тим краще – подобається гравцям думати, що від їхнього вибору залежить результат гри. В принципі, в чомусь вони мають рацію.

    Отже, знову терористи. Так, Urban Warfare не може похвалитися різноманітністю сюжету, але захопливість гра від цього анітрохи не зменшилася. Зараз На раз «погані дядьки» захопили вокзал, природно, з людьми, природно, з бажанням знищити всіх, захопити світ і так далі. Загалом, потрібно їх роззброїти або вбити – без різниці, тут як вже вийде. Хоча, другий варіант куди більш реалістичний, враховуючи, що розробники ігор не поскупилися на асортимент різних автоматів і гранат.

    Діяти герою доведеться в гордій самоті, ухиляючись від куль, якими люто терористи стріляють. І все це посеред жвавого мегаполісу.

    Втім, справжні геймери справлялися і не з такими завданнями, тому нічого складного для себе в цій грі не побачать. Гра варта уваги, удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам