Гра Міські війни 2: Боротьба з терористами

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Міські війни 2: Боротьба з терористами

    Опис Гри:

    Скільки в світі тероризму – часом навіть хочеться відпочити від огидних новин, які ллються на нас з екранів телевізорів і моніторів комп'ютерів. Що ж, давайте відпочинемо методом розгортання масштабної боротьби з терором. Так, ви не спецагент, але це не заважає вам погратися в онлайн-гру всмак.

    Перед вами захоплюючий 3де шутер під назвою Urban Warfare 2. Як зрозуміло з назви, це друга частина гучної гри, більш сучасна та цікава. Графіка, без сумніву, порадує навіть самих скептично налаштованих гравців, особливо вона буде приємна для любителів ігор Майнкрафт. Ну що, сподіваємося, ми вас вразили.

    Якщо ви грали в першу частину Майнкрафта, трохи введемо вас в курс справи. У першій частині доводилося мати справу з терористами, які захопили покинутий склад.

    У другій частині ситуація кардинально не змінилася – знову погані люди задумали щось лихе. Але не думайте, що ніяких відмінностей між двома іграми не буде, навпаки. Вони відрізняються один від одного, але не настільки, щоб розчарувати шанувальників Urban Warfare.

    Отже, в твоєму арсеналі безліч різного виду зброї і головний ворог. Впевнені, ти знаєш що з усім цим робити.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам