Гра шутер: загін Дельта Форс операції Вогняний Щит

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер: загін Дельта Форс операції Вогняний Щит

    Опис Гри:

    Безліч геймерів воліє вибирати ігри з багаторівневою системою. Вони вважають, що тільки поступове ускладнення гри має сенс – адже не цікаво грати в одне і те ж, ніяк не вдосконалюючи свої навички. Що ж, їх заяви має сенс, як і те, що серед однотипних ігор вони частіше віддають перевагу тим, які мають рівні. Наприклад, гра Delta Force Операція Вогненний Щит. Легенда, придумана розробниками, тут більш ніж стандартна – військова операція, дуже важлива для результату війни. Але герой постійно переходить до рівня до рівня, завдання ускладнюються, і небезпек для життя стає значно більше.

    Якщо ви з тих, які захоплюються людей, яким до душі такий розвиток подій, гра Delta Force Операція Вогненний Щит точно доведеться вам за смаком.

    Звичайно, персонаж, яким ви будете грати, буде діяти виключно в поодинці. Природно, жанр ігри – стрілялки. Природно тут, в принципі все, легенда стандартна, управління також вас не здивує, якщо є хоч якийсь досвід серйозного геймерства.

    Звичайно, дії проходять ні де-небудь, а в підземній лабораторії. Але банальність ситуації не має сенс, якщо гра справді динамічна і виконана із застосуванням сучасних технологій, які позитивно позначилися на графіку, звуковому оформленні і так далі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам