Гра Шутер: Оборона від Позаземного Вторгнення

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Шутер: Оборона від Позаземного Вторгнення
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Оборона від Позаземного Вторгнення пропонує вам поодинці впоратися з різними монстрами, які напали на землю. В принципі, сюжет максимально простий і легенда не обтяжена додатковими деталями. Але це говорить не про всіх – наприклад, не думайте, що раз опис гри більш-менш традиційне, якщо не сказати стандартне, значить, гра буде схожою на інші і видасться вам нудною. Не тут то було.

    Розробники гри Оборона від Позаземного Вторгнення підготували вам безліч перешкод, які потрібно буде з честю подолати. Наприклад, із зброї у вас буде тільки кулемет калібру 50, ніяких гранатометів і гармат очікувати не доводиться. Але таку зброю все ж краще, ніж нічого. Благо, у вас буде міні-карта, яка дозволить вам стежити за переміщеннями ворогів і намагатися не сунутися в ті місця, де їх велике скупчення. Але все ж зустрічатися з ними доведеться, є на те бажання чи ні. Якщо зовсім намагатися уникати інопланетян, зміст гри втрачається і сама пригода стає прісним.

    Звичайно, вам доведеться боротися в гордій самоті, всі люди, здатні захистити себе, кудись поділися. Але ж тим цікавіше! Подивимося, чи зможете ви впоратися з завданням.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам