Гра Три в Ряд: Інопланетяни

    Ігри » Ігри Три в Ряд » Гра Три в Ряд: Інопланетяни

    Опис Гри:

    Кінематограф вже давно не вражає нас фантазією і різними сюжетами. Як вирішив хтось кілька років тому, що головним ворогом землян є прибульці, так ця легенда і існує до цих пір. І вже якщо нам доведеться коли-то зустріти на своєму шляху інопланетян, не інакше як до загарбникам ми до них ставитися не будемо. Тому що по-іншому і сприймати їх не навчилися.

    Подібне ставлення до прибульців нам формують та онлайн-ігри, які також подають інопланетян як явище негативне і дуже небезпечна для мешканців планети Земля.

    Гра Прибульці 3 в Ряд – не виняток. Тут використовується той же зміст – на землю напали інопланетні істоти, ми всі в небезпеці. І завдання головного героя – відбити атаку й захистити свій рід від повного вимирання, яке викличе вторгнення НЛО.

    Якщо така легенда вам близька, тоді онлайн-гра Прибульці 3 в Ряд також доведеться за смаком. Виконана вона в знаменитому жанрі головоломок. Треба переставляти місцями картинки із зображенням інопланетян так, щоб однакові елементи поруч в одному ряду.

    Пам'ятайте, що чим далі, тим складніше буде ставати гра для вас, тому максимально приловчитеся вже на перших хвилинах розваги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам