Гра Скубі ду і Шегі

    Ігри » Ігри Скубі Ду » Гра Скубі ду і Шегі
    Оцінка: 662 очок, Голосів: 164

    Опис Гри:

    Чого тільки не доводилося бачити героям захоплюючого мультфільму Скубі Ду і Шеггі у своїх пригодах. Здавалося б що їх вже не можна чимось здивувати. Але не в нашій грі "Скубі Ду і Шеггі", де нашим головним героям необхідно спробувати себе в ролі пілота, але не де-небудь, а на цій мітлі відьми. Тільки для початку, вам необхідно удосконалити їх літальний засіб і зробити якийсь тюнінг, для поліпшення її літальних властивостей.

    Після вдосконалення літального засобу, вам необхідно буде стилізувати ручку, сам хвіст мітли і навіть повісити на неї різноманітні кумедні й веселі аксесуари.

    З такою стилізованої мітлою, вашим героям необхідно літати і збирати бонуси, при цьому встигаючи ухилятися від нападників на екіпаж. Адже ніхто не казав що буде просто. Наших героїв нічим не злякати.

    При кожному зіткненні з вашими небезпечними ворогами, ви будете втрачати життя і якщо ви будете допускати кілька таких зіткнень, ваша гра буде програна. Для управління мітлою і мультяшним екіпажем використовуйте стрілочки.

    Пам'ятайте, що для перемоги в цій грі, вам необхідно бути дуже уважним і акуратним, і ні в якому разі не допускати зіткнення з вашими ворогами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам