Гра танці з Смішариками

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра танці з Смішариками
    Оцінка: 1547 очок, Голосів: 372

    Опис Гри:

    Вміння танцювати потрібно навіть віртуальним героям. І мультяшні герої улюблених мультфільмів також люблять попустувати і потанцювати під улюблену музику. І це захоплення так само властиво популярним героям мультфільму "Смішарики". Розумні мультяшки знову повертаються до справи, але тепер вам доведеться взяти участь у їхніх розвагах і навчити смішариків модним і сучасним танцям. Вам доведеться бути дуже уважним, адже успіхи кожного з ваших віртуальних героїв будуть залежати безпосередньо від того, наскільки ви будете уважні, і наскільки швидко і оперативно вами будуть виконуватися всі завдання і задачі, які буде ставити вам гра у верхній частині екрану.

    Такі веселі ігри у більшості випадків корисні для дітей, яким необхідно розвивати почуття уважності до деталей.

    Пам'ятайте, що від того, наскільки успішно ви будете керувати і натискати на клавіші, буде залежати ваш загальний рахунок у грі, а також танцювальний рівень кожного з ваших улюблених героїв мультфільму "Смішарики".

    Допоможіть мультяшним смішарикам навчитися танцювати, а разом з тим потренуйте вашу уважність і реакцію. Гра дуже весела і захоплююча. А разом з улюбленими героями час пролетить непомітно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам