Гра Смішарики Нянька

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра Смішарики Нянька
    Оцінка: 3942 очок, Голосів: 877

    Опис Гри:

    Для тих, хто ще пам'ятає і любить популярну свого часу гру "Пакман" створена дуже захоплююча іграшка "Нянька", тільки вже з участю популярних сучасних мультиплікаційних героїв "Смішариків". Мета гри досить проста і полягає в тому, щоб зібрати всі морквини і інші дуже цінні предмети, які будуть розкидані на кожному рівні гри.

    Але в грі, крім морквин і інших цінних предметів буде присутній ваш супротивник, якому краще не попадатися на очі. Ваш супротивник дуже хитрий, він буде переміщатися по ігровому екрану постійно, протягом всієї гри. І цей момент може ускладнювати проходження рівня, але якщо ви будете дуже уважні і обережні, ви обов'язково пройдете гру без втрат.

    Вам необхідно встигнути зібрати всі предмети, які будуть траплятися у вас на шляху. Якщо ви встигнете збирати корисні і необхідні предмети при цьому заповнивши індикатор батареї - тоді перемога буде за вами і удача у вашій кишені.

    Керування персонажами гри здійснюється за допомогою клавіш стрілок на клавіатурі. Все дуже просто, але при цьому цікаво і захоплююче. Нові герої в старому знайомому пакмані. Приступайте до даної гри, і ви самі переконаєтесь наскільки гра цікава і барвиста.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам