Гра небезпечний спуск Скубі Ду

    Ігри » Ігри Скубі Ду » Гра небезпечний спуск Скубі Ду
    Оцінка: 464 очок, Голосів: 113

    Опис Гри:

    Скубі Ду завжди був відважним героєм мультфільму, якщо поруч з ним знаходилися його друзі. Адже важко передбачити, що може чекати нашого героя за поворотом і які небезпечні пригоди приготувала йому гра. Сьогодні нашому герою як ніколи знадобиться допомога дуже досвідченого і безстрашного гравця, адже дана гра - це один з найбільш небезпечних пригод Скубі Ду!

    В цій грі відважному героєві Скубі Ду необхідно спуститися по дуже крутому схилу гори на не зовсім звичному для нього предметі - на дерев'яній колоді, тим самим відчайдушно ризикуючи своїм життям заради досягнення кінцевої мети гри. Дерев'яна колода дуже незручний засіб пересування, до того ж дуже небезпечний. І тільки ви здатні допомогти вашому улюбленому героєві не розбившись об крутий схил скелі і благополучно дістатися до бажаного фінішу.

    На шляху до фінішу, у вас буде багато можливостей стати володарем величезної кількості предметів, які будуть розкидані по всій вашій дорозі. Серед цього набору предметів, будуть траплятись корисні і поживні для Скубі Ду продукти, наприклад, смачні кісточки, яблука та інші. Постарайтеся дуже грамотно використовувати клавіші клавіатури і дуже обережно маневрувати на небезпечній колоді, щоб у вас була можливість зібрати якомога більше смачних продуктів для відважного голодного пса.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам