Гра Переодягалки Скубі Ду

    Ігри » Ігри Скубі Ду » Гра Переодягалки Скубі Ду
    Оцінка: 400 очок, Голосів: 108

    Опис Гри:

    Мультяшні герої завжди повинні бути на висоті і мати в гардеробі самі останні новинки одягу і аксесуарів. І навіть такий смішний і чотирилапий герой Скубі-ду, дуже стежить за тим, як він виглядає і поповнює гардероб стильними та модними новинками.

    Гра "Переодевалкі Скубі Ду" - це барвиста гардеробна гра, в якій вам потрібно буде одягнути вашого улюбленця Скубі Ду за самим останнім тенденціям сучасної моди.

    Сьогодні у нашого героя звільнилася хвилинка від його щоденних небезпечних пригод і він мріє, щоб над його образом попрацював справжній майстер і створив для нього неперевершений образ.

    В грі буде дуже багато різних речей і нарядів і все це розмаїття нарядів буде викладено відразу на екрані, без сортування, що може ускладнити вам завдання. Але ви, як справжній гуру в моді, не злякаєтеся такого безладу і обов'язково підберете для Скубі Ду вбрання, яке йому підходить по стилю і способу життя. Якщо вам сподобався якийсь із нарядів, вам необхідно його перетягувати на вашого героя і таким чином приміряти даний наряд.

    Шукайте в цій величезній купі речей саме ті костюми та вбрання, які зможе носити Скубі, і в якому йому не буде ніяково виходити на зустріч пригодам.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам