Гра гардероб Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра гардероб Наруто
    Оцінка: 522 очок, Голосів: 134

    Опис Гри:

    Дуже важливо для справжнього воїна ніндзя не тільки те як він вміло керує всіма видами зброї, але і завжди мати стильний і модний зовнішній вигляд. А для справжнього героя ніндзя його наряд повинен бути ще й дуже зручним для боротьби з супротивниками і ворогами.

    В нашій новій грі "Гардероб", яка відноситься до серії флеш-ігор про відважного підлітка ніндзя Наруто, ви обов'язково проведете пару-трійку годин, так як гра дуже захоплююча і барвиста.

    У грі "Гардероб" наш головний герой Наруто готується піти на вечірку. І, звичайно ж, як справжня знаменитість він повинен виглядати на всі сто, так як увага преси буде присвячена саме йому. Він дуже хвилюється і не знає що йому одягнути. Ви повинні допомогти Наруто вибрати відповідний наряд, який би був до лиця і сподобався нашому головному герою. Наруто дуже розраховує на вашу допомогу, і упевнений, що з вашим досвідом йому вдасться справити враження на всіх гостей вечірки і всім їм сподобається наряд, який ви підберете для нашого віртуального героя.

    Всі наряди доступні у віртуальному гардеробі одразу після початку гри, так що ніяких проблем з вибором у вас не повинно виникати. Всього нарядів більше двадцяти, так що є з чого вибрати потрібний. Вам необхідно просто переміщати наряд з гардеробу на Наруто використовуючи для цього ліву клавішу мишки. Для управління в грі "

    Гардероб" без допомоги мишки вам не обійтися.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам