Гра Небезпечний Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра Небезпечний Наруто
    Оцінка: 404 очок, Голосів: 98

    Опис Гри:

    "Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму" - свідчить стара народна мудрість. А те, як ти виглядаєш дуже важливо для відомих особистостей, які весь час знаходяться під наглядом фотокамер і інших зацікавлених осіб. Така популярність не оминула і нашого віртуального героя, який відвідав нас з коміксів - Наруто. Але крім стильного, його наряд повинен бути ще і дуже зручним, адже майже весь свій час, ніндзя-підліток проводить в боях і битвах з ворогами.

    Мета нашої гри "Небезпечний Наруто" полягає в тому, щоб ви вибрали найбільш відповідний наряд для нашого героя і приміряли його на нашому персонажі. Зробити це ви повинні дуже швидко, поки є час, відведений для гри. Якщо вам все-таки не вдасться вкластись у відведений час пройти гру - ваша гра буде програна. Для успішного проходження гри ви повинні сконцентруватися і діяти швидко.

    Для управління в грі "Небезпечний Наруто" вам необхідно буде використовувати мишку. В управлінні цей предмет дуже сильно спрощує управління героями флеш-ігор для геймерів. Гра створена з дуже гарною графікою і підібраним музичним супроводом.

    Починайте грати прямо зараз і ви самі в цьому переконаєтеся.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам