Гра пригоди Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра пригоди Наруто
    Оцінка: 491 очок, Голосів: 120

    Опис Гри:

    Справжній ніндзя не сидить на дивані перед екраном телевізора, він як справжній відважний воїн шукає пригоди, рятує тих, кому потрібна його допомогти і звичайно ж знищує своїх ворогів у справжніх небезпечних битвах.

    Ось і в нашій новій грі "Пригоди Наруто", яка є двомірним платформером, в головній ролі виступає відважний і амбітний ніндзя Наруто.

    У нашій грі "Пригоди Наруто" вам необхідно буде допомагати Наруто збирати золоті монети, для того, щоб вже після того як він збере всі розкидані монети, він зміг перейти на інший рівень гри, підібравши випавшу зброю.

    Гра "Пригоди Наруто" має досить гарну графіку і величезну кількість небезпек навколо вашого героя, які вам потрібно буде долати спільно. У грі ви повинні взяти керування героєм в свої руки і ще не дати йому померти, адже навколо вашого підопічного буде величезна кількість різноманітних небезпек, через які, ваша гра може бути програна.

    Граючи в цю гру, будьте гранично обережні і уважні. Прораховуйте ходи вашого героя на кілька секунд вперед. Цей метод допоможе вам зберегти життя вашому ніндзя, а вам принести таку бажану перемогу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам