Гра Слендермен: Тихий Ліс

    Ігри » Ігри Слендермен » Гра Слендермен: Тихий Ліс
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Слендермен Мовчазний Ліс розповість тобі про злочин. Отже, в одному з чарівних лісів стався злочин. Лиходій – Слендермен. Найприкріше, що бандит втік, і тепер тобі потрібно спрямувати всі свої сили на затримання лиходія.

    Одразу ж після запуску гри тобі потрібно вибрати, ти хочеш грати вдень або вночі. Після цього потрібно вибрати зброю, ну, а потім вже можеш сміливо вирушати на полювання. Ця гра – квест, де ти зможеш відмінно провести час, вирішуючи загадки за допомогою підказок. Найцікавіше, що жертви залишили тобі ці підказки. Зрозуміло, що Слендермен не хоче, щоб ти розгадав всі таємниці, тому як тільки ти побачиш ту чи іншу підказку, знай, що лиходій знаходиться десь неподалік.

    Керувати грою нескладно. Для початку переключи клавіатуру на англійську розкладку. Щоб підняти зброю, потрібно натиснути кнопку Ф. Щоб почати бігти, натисни клавішу Шифт, щоб прискоритися, зажимай цю клавішу, як можна довше. Але не варто бігти весь час, не забувай, що іноді відпочивати потрібно. Як тільки трапиться зустріч з Слендерменом, стріляй в нього, що є сили, щоб перемогти це породження темряви.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам