Гра Слендермен: Занедбаний Санаторій

    Ігри » Ігри Слендермен » Гра Слендермен: Занедбаний Санаторій
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Слендермен Санаториум перенесе тебе в санаторій – моторошне місце, тому що занедбане. Тут ти можеш провести цілий день і не зустріти нікого. Коридори, кімнати – скрізь панує одна порожнеча і забуття. Пил панує на кожному квадратному сантиметрі, вікна забиті, тому санаторій занурився у напівморок. Ідеальне місце для проживання Слендермена, чи не так? Лиходій саме так і подумав, прописавшись тут, як вдома.

    Так як ти знаходишся у санаторії, тобі потрібно подумати, як вибратися звідси. Відомо, що жертви Слендермена перед смертю залишили записки. Тобі потрібно відшукати всі вісім інструкцій, щоб відшукати вихід і вибратися з цього зловісного місця. Але врахуй, що всі записки знайти буде не так легко, особливо останню, яка зберігається в таємній кімнаті. Так що перед тим як знайти записку, тобі ще й приміщення це доведеться знайти. Але все посильно, потрібно просто підключити інтуїцію.

    Зустріч з Слендерменом неминуча. Цей лиходій дуже сильний і неймовірно підступний. Він завжди нападає на свою жертву зі спини, так що остерігайся цього нежданого гостя кожну секунду. Але знову ж таки, гра дасть тобі підказку. Як тільки лиходій вирішить до тебе наблизитися, ти почуєш моторошне гудіння. Таким чином, у тебе залишається шанс на порятунок – не пропусти його.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам