Гра Початок Смішарики

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра Початок Смішарики
    Оцінка: 2156 очок, Голосів: 512

    Опис Гри:

    Для справжніх шанувальників розумних і ерудованих мультяшних героїв смішариків гра "Початок". У даній грі вам необхідно буде збирати маленькі шматочки пазлів ваших улюблених героїв. Але перед початком гри, вам необхідно буде зробити кілька налаштувань задавши критерії і складність гри, а вже тільки потім, ви зможете приступити до гри і насолоджуватися процесом збирання пазлів.

    У грі "Початок" присутня дуже гнучка настройка рівнів складності гри і саме тому, збирати вам всі шматочки мозаїки необхідно за обмежений час заданий грою. Будьте максимально сконцентровані під час збирання пазлів, так як зібрати їх буде не так то й просто, навіть на найбільш легкому рівні складності даної гри.

    Гра захоплює тим, що з кожним новим кроком і рівнем гри, ви зможете ускладнювати умови гри і тим самим удосконалити ваші навички і вміння і ставати кращим гравцем збирання пазлів з вашими улюбленими героями.

    Гра "Початок" так само дуже добре тренує зорову пам'ять і логіку. Зігравши кілька разів в цю гру, ви побачите позитивний результат від проведеного часу в грі в реальності.

    Почніть гру з вашими улюбленими мультяшними героями прямо зараз, і покажіть справжнього майстра по збиранню пазлів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам