Гра Метелик Смішарики

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра Метелик Смішарики
    Оцінка: 1561 очок, Голосів: 379

    Опис Гри:

    Як шкода що до літа ще далеко і не скоро ми зможемо насолодитися літнім сонечком і яскравою зеленою травичкою, на якій ростуть чудові і ароматні квіточки. Але не варто засмучуватися. Адже в нашій грі "Метелик" ви зможете разом із кумедними і веселими мультяшними героями з "Смішариків" відчути літнє тепло і затишок, відчути запахи рослин і квітів, а також насолодитися польотами легких і красивих метеликів, які навіють вам спогади про літні днинки.

    Основним завданням нашої гри "Метелик" є те, що вам необхідно виловити тільки саме ті види метеликів, які будуть стосуватися безпосередньо нашого героя гри, адже в іншому випадку, рахунок буде зупинений і вам доведеться починати гру з самого початку, відшукуючи лише тих персонажів гри, які підходять до їх лову.

    Вам треба бути дуже уважним, але при цьому дуже оперативно реагувати на комах, адже літаючи вони роблять іноді дуже несподівані руху, і ви можете їх упустити і ваша гра буде програна.

    Починайте грати в нашу гру "Метелик" прямо зараз, і насолоджуйтеся літнім краєвидом з чудовими комахами - метеликами, від яких буде залежати ваша перемога або програш в цій грі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам