Гра Смурфики загублені в Нью-Йорку

    Ігри » Ігри Смурфики » Гра Смурфики загублені в Нью-Йорку
    Оцінка: 807 очок, Голосів: 199

    Опис Гри:

    Багатьом з мультиплікаційних героїв доводиться терпіти незручності із-за свого зовнішнього вигляду або образу, що був створений його мультиплікаційним дизайнером. З-за таких незручностей в маленькому зростанні, дуже часто доводиться терпіти різного роду страшні і небезпечні пригоди і нашим сьогоднішнім героям Смурфикам. Сьогодні в нашій новій цікавій онлайн грі "Загублені в Нью-Йорку" (оригінальна назва - Gutsy's Stargazer Quest) бідні герої Смурфики остаточно і безповоротно загубилися серед величезного потоку людей, машин і інших мешканців величезного американського мегаполісу.

    Але смурфіки не сумують, адже разом із ними є Сміливець і його товариші, які направляються на пошуки телескопа що допоможе знайти вірний шлях і повернутися додому.

    Без вашої допомоги маленькі мультяшні герої просто не впораються. Головним завданням в даній грі для вас, буде відшукати і забрати телескоп з магазину іграшок і допомогти повернутися додому заблукавшим смурфикам. Гра дуже цікава і барвиста на логіку, в жанрі стрілялок. Покажіть на що ви здатні як справжній професійний геймер і допоможіть нашим маленьким синім героям повернутися в рідний дім, де на них вже давно чекають знайомі і друзі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам