Гра Смурфики варимо зілля разом з татом Смурфом

    Ігри » Ігри Смурфики » Гра Смурфики варимо зілля разом з татом Смурфом
    Оцінка: 1794 очок, Голосів: 416

    Опис Гри:

    У світі казок є місце, де можливе чудове і веселе життя для мультиплікаційних героїв з улюбленого багатьма мультфільму про смурфиків. У такому місці дуже мало ворожнечі і злості, а головним негідником, який заважає безпроблемному життю смурфіка, є один лиходій чаклун і його вірний кіт. Смурфики - це маленькі і дуже веселі сині чоловічки, які отримали величезну популярність в колах маленьких шанувальників. Зовнішній вид смурфіка нагадує гномів з старих добрих казок, але колір шкіри в них синій. На чолі славного смурфі сімейства стоїть їх тато смурф, який дуже мудрий і вміє смачно готувати зілля.

    В сьогоднішній нашій онлайн грі «Варимо зілля разом з татом Смурфом» (з оригінальною назвою гри - Papa Smurf's Potion Commotion) ви особисто зможете переконатися в його умінні готувати, а також особисто взяти участь у приготуванні смурфи зілля разом з нашим головним героєм татом Смурфом.

    Тато Смурф цього разу самостійно не може приготувати чудодійний еліксир, і він дуже потребує вашої допомоги. В даній грі, для того щоб допомогти татові Смурфу, вам необхідно розташувати всі надані кольори в правильному необхідному порядку, і тільки тоді тато Смурф зможе приготувати правильне зілля. Жанр даної гри: аркади, смурфики.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам