Гра папа Смурф: пошук предметів

    Ігри » Ігри Смурфики » Гра папа Смурф: пошук предметів
    Оцінка: 494 очок, Голосів: 131

    Опис Гри:

    В сімействі смурфиків найголовнішим і розумним героєм є Тато Смурф, який прожив вже дуже довге смурфи життя і набрався досвіду, який хоче передати своїй смуфи дітворі. Тато Смурф дуже захоплюється приготуванням різних мікстур, еліксирів та зілля, яке може вилікувати від хвороби і в залежності від інгредієнтів, зробити дуже багато неймовірних речей.

    Ось знову, вже вкотре, наш головний герой Тато Смурф вирішив зайнятися приготуванням нового зілля, але за новим рецептом від його знайомого сусіда. Але без вашої допомоги, на цей раз, Татові Смурфу не впоратися, так як у зв'язку з економією, в районі проживання смурфики почали відключати світло.

    Все що від вас потрібно в цій грі, це запам'ятовувати розташування об'єктів, які будуть розташовані перед вами в лабораторії Тата Смурфа і вгадувати, який з предметів з'явився вже після погашення світла. Вам потрібно постаратися знайти всі десять об'єктів всього лише за дві хвилини. Ну як, зможете відшукати предмет, який з'явиться після включення світла? Для того, щоб вказати на новий предмет, вам необхідно натискати на нього в списку. Потренуйте вашу уважність до деталей і зорову пам'ять у нашій новій смурфи грі «Тато Смурф: пошук предметів» (оригінальна назва - The Smurfs: papa's Memory).

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам