Гра Стикмен Маніяк проти Лиходіїв

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен Маніяк проти Лиходіїв

    Опис Гри:

    У грі Стикмен Маніяк тобі доведеться мати справу з самим справжнім лиходієм. Сьогоднішній герой, надівши на голову хустку червоного кольору, знищив всіх ворогів. І для нього не став перешкодою той факт, що всі противники були озброєні до зубів. Стикмену таке завдання по зубах. Тому, можливо, нашого персонажа ніяк не можна назвати маніяком. Можливо, він просто бажає наваляти всім бандитам за їх злочини. Як би там не було, сьогодні ти граєш саме за Стикмена – людини, перед яким стоїть завдання розправитися з усіма лиходіями.

    Сьогодні тебе не чекає рукопашний бій. У тебе буде зброя, з допомогою якого потрібно здійснювати низку пострілів у напрямку знаходження ворога. У той же самий час оберегайся куль, які супротивники будуть випускати в твою сторону. Особливо страшні ракети. Але бути вбитим в даному випадку не так і страшно, тому що в твоєму запасі завжди буде парочка зайвих життів, однак це зовсім не означає, що ти зможеш витрачати їх даремно. Дорожи кожної життям, щоб пройти цей шлях до кінця і закінчити його перемогою.

    Також остерігайся хв, які вороги розклали ледь не по всьому ігровому полю. Таким чином, враховуючи все тяжкості і непередбачувані повороти сюжету, ти не зможеш відірватися від комп'ютера. Гейм змусить тебе відчути небувале напруга. В перервах між боями не забувай заходити в спеціальний магазин, де ти зможеш купити кілька поліпшень. Наприклад, є можливість придбати інноваційний пістолет, але для цього спершу доведеться показати себе у всій красі і заробити певний авторитет. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам