Гра Стикмен кілер: Мисливець за Головами

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен кілер: Мисливець за Головами

    Опис Гри:

    Гра Мисливець за Головами Ремастеринг розповість тобі історію одного найманого кілера. Перед цим хлопцем в минулий раз було поставлено завдання по знищенню всіх торговців наркотиками в місті. Ясна річ, що бандитам такий розклад не сподобався, тому вони вирішили, що з тобою треба щось робити. Виходить, що герой, бажаючи поліпшити ситуацію, назвав небувалих лиха на свою голову.

    Отже, сьогодні перед тобою стоїть особливо важливе завдання, адже ти будеш мати справу з ворогом, який дуже злий на тебе зі зрозумілих на те причин. Так що вперед – працюй так, щоб твої сліди не були помічені ні одним злочинцем. Щоб перемогти в цій грі, тобі потрібно бути уважним, навчитися влучно стріляти і правильно приймати рішення навіть в самих делікатних ситуаціях.

    Так, буде нелегко, але ти ж один раз вже переміг всі бандитів, так що ж заважає тобі зробити це вдруге? Можливо, буде складніше тільки в тому плані, що злочинці на цей раз підготувалися не на жарт. Але і ти хлопець хоч куди – напевно зможеш наваляти всім торговцям наркотиками в місті. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам