Гра Стикмен: Епічне Пригода

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Епічне Пригода

    Опис Гри:

    Гра Епічне Пригода Стикмена перенесе тебе в ліс, куди вже вирушив наш персонаж. В лісі перед Стикменов стоїть важливе завдання – побороти всіх бандитів, які тут ховаються. Якщо ти не боїшся темряви і дрімучих, непрохідних лісів, ти можеш не переживати, і відразу ж відправлятися в шлях цей – тобі неодмінно повинно сподобатися сьогоднішній пригода.

    Активувавши героя, потрібно проходити разом з ним по всіх лісових стежках. Коли ти будеш зустрічати якісь предмети, проходити повз не можна – кожен елемент повинен бути досліджений і, в разі визнання його потреби, підібраний. Врахуй, що тобі все що завгодно може стати в нагоді в той чи інший момент.

    Щоб управляти героєм, потрібно просто запам'ятати кілька простих ходів. Так, наприклад, для стрибка потрібно здійснити клік по поверхні землі. Щоб озброїтися мечем, треба клікнути мишкою по цій зброї. Те ж саме стосується і справ у процесі бою при зіткненні з ворогами, кожен рух регулюється мишкою.

    Гра дуже зрозуміла, тому що всі твої кроки будуть неодмінно правильними, адже ти завжди будеш знати, куди йти. Стрілочки-підказки неодмінно допоможуть тобі вибрати вірний напрямок. Головне – поквапитися, тому що вороги саме це і роблять, щоб вигадати час і застати тебе зненацька.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам