Гра Роботи Гонки на літаючих тарілках

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Роботи Гонки на літаючих тарілках

    Опис Гри:

    Гра Швидкий Біг цікава і непередбачувана. До речі, як у тебе з бігом? Тому що в цій грі ти будеш дуже довго і дуже багато бігти, незважаючи ні на що. Це і є головною умовою гри.

    В процесі бігу ти будеш зустрічати дуже багато перешкод на своєму шляху. Нехай вони тебе не злякають, адже тобі потрібно добігти до мети. Тобі потрібно бути дуже уважним і оперативним, тому що ти управляешься одразу ж чотирма персонажами – роботами. До слова сказати, у тебе є можливість вибрати простий режим, і налаштувати гру так, щоб ти керував діями всього лише одного робота. Тут може поступати, як знаєш, головне – бажання до перемоги, яка не повинна бути обмежена ніякими іншими бажаннями.

    В процесі ти будеш зустрічати різні бонуси. Ти повинен сам визначити, чи варто тобі підбирати той чи інший предмет, що зустрічається на шляху, або ж ні. Те ж саме стосується використання бонусів – тобі треба самому здогадатися, як ти можеш застосувати конкретну річ для свого ж блага. Втім, в процесі гри ти неодмінно прийдеш в ритм, і безперечно будеш знати на автоматичному рівні, з яким предметом якісь маніпуляції потрібно проводити.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам