Гра скакалки з овечкою

    Ігри » Ігри Овечки » Гра скакалки з овечкою

    Опис Гри:

    Гра Овеча Кампанія розповість тобі про одну баранчику, яка вважає себе пупом Землі. Справа в тому, що головна героїня вирішила підкорити вершину світу. І це нереальне бажання вівця вирішила тут же виконати. Приєднуйся, буде весело!

    Тобі потрібно допомогти головній героїні піднятися нагору. Потрібно слідувати вказаним напрямом, не обертаючись назад і не звертаючи уваги на дрібниці, які будуть потрапляти на твоєму шляху. Втім, на деякі моменти все-таки варто звертати увагу. Мова йде про бонуси. Час від часу ти будеш зустрічати смачні плоди – з'їж їх відразу ж, на місці, щоб у тебе з'явилося ще більше сил для досягнення мети. А тепер про те, чого варто побоюватися. Вовки вже дізналися про твоє відчайдушному подорожі, тому ці тварини вже уявили, що саме ягничка буде їх головною стравою на майбутньому вечері. Вовки так добре підготувалися, що їх і дорікнути нічим – вони вже дістали ніж, виделку, ложку – все, залишилося тільки дочекатися виходу головного героя.

    Сподіваємося, тобі все зрозуміло. Бонуси – збирати. Від вовків – рятуватися. Рухатися постійно в одному напрямку – вгору, незважаючи ні на що. Тоді у тебе все обов'язково вийде. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам