Гра Взрывалка: Овечка Бомбардир

    Ігри » Ігри Взрывалки » Гра Взрывалка: Овечка Бомбардир

    Опис Гри:

    У грі Sheep Bomber ти познайомишся з овечкою, яка навчилася управляти літаючою тарілкою. Так, у реальному житті таке дуже складно уявити, однак мова йде про віртуальному світі, де, як відомо, можливо все – навіть неможливе.

    Отже, овечка знаходиться на сьомому небі від щастя. Вона відразу ж сіла за кермо і почала кататися. Але одного не врахувала наша героїня – якщо літаючим апаратом легко керувати, то зробити посадку представляється задачею підвищеного рівня складності. Що ж робити? Зрозуміло, потрібно допомогти бідоласі.

    Знову ж таки, просто приземлитися можливості не видається. Тому що місце для паркування літаючої тарілки заводнено вовками. А вони тільки того й чекають, щоб тут овечка зробила свою зупинку, адже це може стати найкращим і смачним в житті вечерею. Так що для початку потрібно знищити всіх вовків, що знаходяться в межах посадкової зони.

    Вовки також не ликом шиті, вони організували оборону своєї території. Але і овечка непроста – вона вже підготувала кілька бомб, які можна скидати вниз. Тоді ніяка захисна конструкція волков не врятує. Тобі потрібно розчистити паркування від усіх вовків, перш ніж здійснити приземлення. Удачі у виконанні настільки незвичайною, проте дуже захоплюючою місії!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам