Гра Ходячі Стикмены 2

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Ходячі Стикмены 2

    Опис Гри:

    Гра Ходячі Стикмены 2 перенесе тебе як раз в той момент, коли головний герой гейми відкрив очі і зрозумів, що він не представляє навіть, де знаходиться. Напружуючи пам'ять, Стикмен розуміє, що в світі стався апокаліпсис, і тепер всі стикмены – це зовсім не стикмены, а кровожерливі зомбі. Тепер завдання, здається, ясніше нікуди – треба винищити всіх ходячих мерців і навести хоч якийсь порядок на території.

    Гра відбувається на всій території міста. Так що тобі знадобиться дуже багато часу, щоб досліджувати кожен метр кожної вулиці. Також тобі доведеться проникати всередину будівель, адже зомбаки можуть там ховатися. Добре, що в тебе є відмінна зброя – пістолет, з яким тобі жоден мрець не страшний. Головне, не забувати вчасно заряджати рушницю, щоб ти не опинився без патронів в самий несподіваний момент.

    Коли ти пройдеш чималий шлях і зарекомендуєш себе як відмінного бійця, перед тобою розкриються більш широкі можливості. Так, наприклад, ти зможеш значно розширити свій арсенал зброї або ж прокачати наявне на руках зброю. Пам'ятай, що тобі ніяк не можна близько наближатися до зомбакам, так що слідкуй, щоб вони не робили цього. І ще врахуй, що ти можеш сховатися від ворогів тільки в тому випадку, якщо не будеш шуміти – адже зомбі створення не дуже розумні, а тому вміють розпізнавати жертву тільки по звуках, що та видає. Бережи себе і в тебе все обов'язково вийде! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам