Гра Страшилки: Страх

    Ігри » Ігри Страшилки » Гра Страшилки: Страх

    Опис Гри:

    У грі Страх тобі відводиться роль відважного шукача скарбу. ти любиш шукати скарби більше всього на світі. І навіть скарб в старому занедбаному підземелля не змушує тебе відмовитися від думки забути його. Тобі треба дістати скарби будь – яку ціну- і неважливо, що тут можуть мешкати жахливі створення, які готові з тобою розправитися вже зараз. Що ж, ти налаштований рішуче, а тому карти в руки і вперед!

    Отже, відразу ж після запуску гри ви побачите чарівний кристал. За допомогою каменя тобі вдається відкрити двері, в результаті чого ти опиняєшся в кімнаті, де є статуя і ще чотири двері. Що знаходиться за кожною з дверей? Тільки ти зможеш дати відповідь на це питання. Дана гра містить багато логічних ланцюжків. Так що тобі доведеться напружити мізки, щоб вибратися з цього місця.

    Але не логікою єдиною. Іноді ти будеш зустрічатися з охоронцями скарбу, в такому випадку без меча просто-напросто не обійтися. Добре, що у тебе є факел – хоч якесь світло в цій беспроглядной темряві. Коли знайдеш піктограму, спробуй вміло використовувати її. Всі предмети, що зустрічаються на шляху, повинні бути використані з вигодою для тебе. І не бійся, адже страх – далеко не самий вірний помічник у такій ситуації.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам