Гра Стрільба з Лука по Зомбі 2

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Стрільба з Лука по Зомбі 2

    Опис Гри:

    Гра Зомбі Беззаконня 2 розповість тобі про неймовірний хаос, який твориться в цьому геймі. Іграшка досить різнопланова і гостросюжетна, тому хлопцям зі слабкими нервишками краще обійти гейм десятою дорогою. А сміливим хлопцям вхід вільний і завжди відкритий. Якщо ти ставишся до других, ласкаво просимо – неймовірні пригоди і страшні негаразди тебе вже чекають.

    Зомбі ведуть наступальну операцію. Ти знаходишся у затишному містечку, звідки можна вигідно розгледіти ворога. Таким чином, ти можеш робити постріли в ходячих мерців, не пройшовши обстеження у їм на очі. Головне в цій справі – навчитися міток і швидко стріляти. Адже тобі не можна дозволяти зомбі просуватися вглиб місцевості.

    В іншому разі, якщо ти подпустишь ворогів занадто близько, ти ризикуєш бути з'їденим. Твоє завдання полягає в тому, щоб протриматися в грі якомога більшу кількість часу. Якщо тобі це вдасться, ти зможеш претендувати на внесення свого імені в таблицю геймерів-рекордсменів. Бажаємо тобі досягти найкращих результатів. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам