Гра стрілялка кооперація на двох

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка кооперація на двох
    Оцінка: 264 очок, Голосів: 78

    Опис Гри:

    Хочеться час від часу випустити пар і гарненько постріляти? Тоді ласкаво пожалось в гру Кооперейшн 2. Ця гра – простенький варіант комп'ютерного шутера, для запуску якого не потрібна машина з надзвичайними характеристиками. Досить буде простенького і старенького комп'ютера, щоб отримати вбивчу дозу адреналіну і гарненько розважитися.

    Гра походить від першої особи. Тобі доведеться стати універсальним бійцем, який здатний робити відразу кілька справ одночасно. В першу чергу тобі треба буде, звичайно ж, відстрілюватися від нещадних озброєних ворогів. Вони захищають офіс лиходія, який вирішив знищити звичний для нас світ. Хлопці з автоматами не дадуть тобі просто так пересуватися по коридорах секретного будівлі, щоб пройти місію, необхідно їх знищити всіх до одного. Для цього просто наводь на них приціл і стріляй. Пам'ятай, найбільш безвідмовними є постріли безпосередньо в голову лиходіям.

    Але це не все. Крім бездумної стрільби по мішенях, тобі потрібно також включити соображалку. Адже всі двері в офісі світового зла заблоковані. Щоб просуватися далі – їх потрібно відкривати, а для цього потрібно зламувати замки і володіти таємними кодами. Таким чином завдання тільки ускладнюється. Недостатньо безглуздої стрілянини, попрацювати доведеться і інтелектуально.

    Бажаємо удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам