Гра стрілялка: Танк легенда

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Танк легенда
    Оцінка: 238 очок, Голосів: 70

    Опис Гри:

    В далеких 90-х роках на приставках Денді більшості хлопчаків була відома неповторна іграшка під назвою Танчики. Сьогодні розробники сучасних онлайн ігор вирішив повторити успіх Танчики в новому форматі, і створили захоплюючу флешку для двох. Творці не стали морочитися з приводу графіки, і залишили її максимально наближеною до оригінальної – без зайвих наворотів, стильною і простий. Та й сенс гри залишився незмінним: двоє танчики подорожують по лабіринту і ведуть полювання один на одного. Зіткнувшись дулом до дулу вони відкривають вогонь. Періодично на їх шляху з'являються різні бонуси, які їм слід підбирати, щоб полегшити собі існування в майбутньому.

    Гра можлива для одночасної участі двох гравців. При цьому кожен з гравців управляє своїм танчиком за допомогою індивідуальної комбінації клавіш на клавіатурі.

    У грі найважливіше це уважність і реакція. Іноді також доведеться підключити хитрий розрахунок. Наприклад, ти можеш зачаїтися між блоками і чекати, поки танк противника виявиться на лінії обстрілу. Тепер найголовніше під час зробити постріл. До речі, якщо наполегливо стріляти в червоні брили, то їх також можна пробити, і таким чином дістатися до ворога.

    І наостанок не забудь, що перший рівень – це лише квіточки порівняно з наступними. На другому і інших рівнях кількість ворогів буде рости, рівно як і швидкість їх пересування, а значить від тебе буде потрібно додаткова реакція і вправність.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам