Гра стрілялка: Подвійний постріл 2

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Подвійний постріл 2
    Оцінка: 241 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Гра Небесні коти розповідає нам історію про вартових неба – милий, симпатичних і надзвичайно милих котиків з янгольськими крильцями. У чому полягає їх завдання? Все просто, вони охороняють небесні рівні від злісних рослин, які намагаються розростися і захопити в полон небеса. Коти оснащені стрілами й луком, вони діють на благо неба і воліють ходити на завдання в парі, але, якщо поруч з тобою немає людини, яка б хотів розділити з тобою цю гру, не впадай у відчай, при вмілому управлінні навіть один небесний кіт легко впорається з поганими, швидко плодяться рослинами.

    Перший рівень дуже простий, його можна вважати ввідним. Все що потрібно зробити – це вбити два рослини, використовуючи стріли і лук. А ось на наступних рівнях вже прийдеться трохи подумати. Наприклад, іноді рослини можуть ховатися на верхівці небес, куди потрапити не так легко. Якщо опинився у глухому куті, просто постарайся прочитати підказку англійською мовою і слідувати їй.

    Гра доступна безкоштовно в режимі онлайн. Тобі пропонується зіграти за добро. Але, якщо ти хочеш спробувати свої сили на стороні зла, за монети можна придбати і таку можливість.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам