Гра стрілялка один проти одного: Збройовий беззаконня

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка один проти одного: Збройовий беззаконня
    Оцінка: 245 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Перед тобою чергова захоплююча і надзвичайно динамічна стрілялка з прикольними головними персонажами. Дивовижні крихітні чоловічки влаштував між собою справжню гангстерську перестрілку на платформі, що складається з трьох ярусів. У грі можна грати як удвох, так і змагаючись з комп'ютером.

    Перевага даної стрілялки перед іншими полягає в тому, що в тебе є можливість пройти перший рівень в тестовому режимі. У рамках цього рівня тобі належить шляхом численних пострілів скинути з платформи беззбройного противника. Тестовий режим хороший тим, що в процесі його проходження ти зможеш пристосуватися в управлінні персонажем. Наприклад, навчитися стріляти й стрибати одночасно. Може бути так, що твій майже скинутий з платформи противник, почне підстрибувати, і тобі нічого не залишається, крім як стрибати разом з ним і намагатися до неї потрапити.

    Як тільки тестовий рівень буде пройдено, ти перейдеш на новий рівень і зіткнешся з вже озброєним ворогом. Він також буде в тебе стріляти, намагаючись скинути в Прірву. Тому тобі потрібно буде гарненько ухилятися і швидко бігати з боку в бік, щоб не впасти під ворожим вогнем.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам