Гра Політ Супермена

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Політ Супермена
    Оцінка: 360 очок, Голосів: 93

    Опис Гри:

    У світі, коли ми весь час стикаємось з несправедливістю і злочинами, виникає потреба у суспільстві у створенні справжнього супергероя, який би захищав людство від усього світового зла! Але на жаль, у реальному житті поки що такого героя не має, але зате, віртуальним жителям пощастило куди більше. Адже у їх віртуальних просторах проживає справжній супергерой, борець за справедливість і проти всіх злочинців - Супермен!

    Ця супер людина, має дуже незвичайну силу, яка не властива жителям планети Земля. Але це ще не всі його вміння. Він вміє літати, як птах, що набагато полегшує гонитву за злочинцями та допомагає у боротьбі з іншими небезпеками!

    В черговий раз нашому віртуальному місту загрожує падіння метеоритів, і наш Супермен, де б він не був, зобов'язаний врятувати всіх жителів міста від небезпеки в нашій грі "Політ Супермена".

    Допоможіть нашому супергероєві врятувати місто від дуже небезпечних падаючих з неба метеоритів. Це ви можете зробити натискаючи на клавіші-стрілки вправо і вліво і ви спрямуєте напрямок польоту вашого героя. Але швидкість, з якою він буде летіти від вас не залежить. Вам потрібно встигнути зловити необхідну кількість падаючих метеоритів до того, як закінчиться енергія вашого героя.

    Також вам необхідно бути дуже пильним і остерігайтесь шматків криптоніту, адже вони забирають дуже багато енергії в нашого Супремена, але при цьому не будуть вам корисними.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам