Гра Супермен і падаючі камені

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен і падаючі камені
    Оцінка: 321 очок, Голосів: 82

    Опис Гри:

    Професія у цього супергероя дуже складна і небезпечна. Адже він кожного дня стикається з безліччю небезпечних ситуацій, які загрожують його життю, але при цьому ніколи не здається і мчить на допомог. І дуже часто супергерої самі потрапляють в небезпечні ситуації, які їм готують негідники і злочинці. Допоможіть нашому героєві Супермену, вибратися з пастки, яку приготував для нього негідник Лекс Лютар в нашій грі "Супермен і падаючі камені".

    Лиходієві Лексу Лютеру, мало того що він загнав нашого супергероя Супермена на саме дно величезного колодязя, з якого просто немає виходу. Він ще й скинув туди балон дуже отруйного криптонианского газу, який відбирає сили у нашого героя, тож він став вразливим і може померти.

    У нашій грі "Супермен і падаючі камені" вам необхідно переміщатися по дну глибокого колодязя за допомогою стрілок вправо і вліво, і стрибати з допомогою стрілочки вгору. Так само, ви можете дертися по падаючим каменям, для того, щоб хмара небезпечного отруйного газу не встигла покрити нашого супергероя і вбити його.

    Не забувайте, що в нашій грі "Супермен і падаючі камені" вам необхідно ухилятися від бомб! Вперед до порятунку Супермена, без вас йому не впоратися.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам