Гра Супермен і Бетмен у одноколесних гонках!

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен і Бетмен у одноколесних гонках!
    Оцінка: 414 очок, Голосів: 109

    Опис Гри:

    Хто з супергероїв крутіше - Бетмен або Супермен? Над цим питанням не один раз задумувались справжні любителі онлайн-ігор, а фанати кожного з персонажів стикалися в суперечці і кидали багато аргументів на бік кожного з улюблені героїв. А дійсно, хто ж з них найбільш крутий супергерой? А перевірити це ви можете прямо зараз у нашій грі "Супермен і Бетмен в одноколесних перегонах", в якій ви можете вибрати будь-кого - Бетмена чи Супермена, і стати справжнім королем гоночного треку.

    Але пам'ятайте, що у Бетмена є більше шансів на перемогу в цій грі, адже він досвідчений водій свого Бетмобіля, якому немає рівних у всьому світі.

    А Супермен - зазвичай пересувається своїм ходом і тому не настільки крутий гонщик.

    Але ви можете довести протилежне і проявити всі суперздібності Супермена і довести, що навіть без свого плаща він дуже крутий гонщик, який здобуде перемогу над темним лицарем Бетменом.

    Але в нашій грі "Супермен і Безмін в одноколесних гонках" вибір героя стоїть тільки за вами. Ви можете пограти як одним героєм, так і іншим, програвши нашу гру кілька разів і протестувавши хто ж найкращий в управлінні на гоночній трасі.

    Ми впевнені що ви покажете справжні професійні навики по їзді на треку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам