Гра Супермен рятує людей: фінальний бій Темної сторони!

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен рятує людей: фінальний бій Темної сторони!
    Оцінка: 370 очок, Голосів: 93

    Опис Гри:

    Сьогодні вам належить допомогти Лізі справедливості перешкодити підступним планам Темної сторони у руйнуванні всього світу. Починайте битву з усім злом у нашій захоплюючій і дуже динамічній грі "Супермен рятує людей".

    Ліга справедливості - це відважна команда супергероїв, яка вперше з'явилася в коміксах видавництва DC Comics. Спочатку в цю команду входили Супермен, Бетмен, Диво-жінка, Бартоломью Баррі Аллена, Зелений Ліхтар Хела Джордана, Аквамен і Марсіанський мисливець.

    Ліга справедливості зараз проживає одні з найбільш жахливих часів в їх житті. Підступний демон Темної сторони влаштував вже кілька катастроф по всьому світу, для того, щоб відвернути увагу супергероїв, поки він приводить у виконання свій жахливий план. Його терміново потрібно зупинити. Уникніть катастрофи, для того, щоб у всеозброєнні зустріти вашого головного ворога і битися з ним у небезпечній битві в нашій грі "Супермен рятує людей".

    Ми впевнені, що з вашою допомогою наша відважна і дуже смілива команда Ліга справедливості, зможе впоратися з цією небезпечною ситуацією і дати відсіч злобному демону Темної сторони і перемогти. Вперед до перемог у нашій грі "Супермен рятує людей".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам