Гра Супермен допомагає дітям

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен допомагає дітям
    Оцінка: 312 очок, Голосів: 84

    Опис Гри:

    Справжні супергерої крім того, що рятують цілі міста ще, іноді, роблять дуже прості, але дуже важливі справи! Так само, як і наш головний герой Супермен в нашій грі "Супермен допомагає дітям".

    Правила гри "Супермен допомагає дітям" дуже прості. Вам необхідно допомагати маленьким діточкам дістатися від входу до виходу. Вони будуть йти попереду і не будуть бачити дорогу, а тому можуть дуже легко впасти в ущелини між плитами поверхів, якщо наш герой Супермен, вчасно не встигне допомогти бідним діткам перебратися через дуже небезпечну прірву.

    Вам потрібно буде просто за допомогою керуючих стрілок на клавіатурі кожен раз підбивати нашого героя до тієї ущелини через яку повинні проходити малюки. Якщо ви встигнете вчасно перевести всіх малюків через дуже небезпечні прірви, кожен з дітлахів скаже вам спасибі і буде врятований від неминучої смерті на дні.

    Ми впевнені що ви не зможете відмовити в допомозі дітям, адже у вас добре і дуже сміливе серце, яке гідне супергероя в нашій грі "Супермен допомагає дітям".

    Швидше в нашу гру "Супермен допомагає дітям" адже дітлахи вже наближаються до небезпечної прірви і ви можете не встигнути допомогти їм вчасно і перевести їх через прірву.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам