Гра Сутінки: Любовний Трикутник

    Ігри » Ігри Сутінки » Гра Сутінки: Любовний Трикутник

    Опис Гри:

    У грі Сутінки Трикутник розгортаються відома історія. Якщо ти дивилася сагу, то вже в курсі, що Белла знаходиться в центрі любовної геометричної фігури. Так, з одного боку, її любить вампір на ім'я Едвард. А з іншого – за Белою занепадає перевертень Джейкоб. Белла ніяк не може зробити остаточний вибір, ніж тільки водить за ніс таких прекрасних хлопців.

    Тобі потрібно допомогти дівчині визначитися. Так, ти можеш це зробити, сьогодні саме це завдання лягає на твої плечі. У тебе є все, щоб раз і назавжди покласти край любовному трикутнику. Гра неймовірно цікава і захоплююча – тобі напевно сподобається буквально з перших секунд, тому що ти зможеш ще більше дізнатися про улюблених героїв.

    Як тільки гра запуститься, ти побачиш і Едварда, і Джейкоба. Також біля них буде перебувати список з їх талантами, здібностями, одним словом – перевагами. Тобі потрібно клацати на ці написи, щоб потихеньку дістатися до істини. Наприклад, зі списку Едварда можна викреслити краплі крові, а зі списку Джейкоба – видалити вовчий вигляд. Що ж стосується Белли, то у неї сьогодні тільки одна функція – цілувати хлопців. Зробити це можна завдяки вчиненню кліка по дівчині. Тільки будь уважний – цілуватися можна тільки до того моменту, поки на горизонті не виникне небезпека, про що сповістить тебе знак оклику. Постарайся заповнити шкалу поцілунків до межі, тим самим визначивши вибір Белли.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам