Гра лего тачки

    Ігри » Ігри Тачки » Гра лего тачки
    Оцінка: 955 очок, Голосів: 227

    Опис Гри:

    Персонажі із знаменитого і улюбленого багатьма мультфільму "Тачки" у нашій грі "Лего тачки" будуть брати участь у змаганнях з представниками інших конкуруючих фірм. Але в цей раз, вони будуть виглядати як іграшки зроблені з конструктора лего.

    Гоночна гра "Лего тачки" буде цікава для гравців тим, що ваш автомобіль буде дуже крихким і при небезпечних зіткненнях з усілякими перешкодами або з іншими об'єктами змагання відразу ж пошкоджується. В даному спортивному турнірі ви зможете показати себе справжнім професійним гонщиком, і стати учасником високошвидкісних перегонів.

    Якщо вас не буде влаштовувати швидкість руху вашого автомобіля і ви захочете прискоритися, завдяки зеленим стрілках у вас буде така можливість.

    Знамениті тачки починають свої гонки по трасі і мчать що є сили. Гоночна траса розташована в дуже красивому місці передмісті великого мегаполісу. Якщо у вас вийде обійти всі перешкоди, ви отримаєте нагороду у вигляді бонусних очок за гру. Для того, щоб домогтися цього, вам доведеться при управлінні вашою машинкою дуже грамотно використовувати стрілки на клавіатурі. Вперед на зустріч справжнім пригодам!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам