Гра дослідник Тачки

    Ігри » Ігри Тачки » Гра дослідник Тачки
    Оцінка: 975 очок, Голосів: 236

    Опис Гри:

    Знамениті і веселі персонажі з мультиплікаційного серіалу "Тачки" знову завойовують простори онлайн-ігор. Але тільки на цей раз вони будуть розшукувати втрачені під час чергової гонки літери.

    В нашій новій грі "Дослідник" вашим основним завданням буде пошук букв, які були загублені персонажами мультфільму. Всі загублені букви дуже ретельно приховані в різних частинах картинки на ігровому полі вашого екрану монітора. На наданій вам картинці зображений кадр з улюбленого, популярного анімаційного фільму "Тачки". Перед початком гри вам необхідно сконцентрувати вашу увагу і бути дуже зібраним для вдалого проходження даної гри. Грайте гранично уважно, так як шукані об'єкти дуже добре замасковані і їх майже не видно.

    Коли вам вдасться виявити букву, то тут же клікайте на неї лівою кнопкою мишки, після чого буква виділиться із загального фону і списку внизу екрану. Саме таким легким і зрозумілим способом, вам доведеться знайти всі інші букви, на ігровому полі.

    Як бачите, в цій грі немає нічого складного, що могло б перешкодити вам здобути перемогу в грі, ігрова завдання, яке поставлене перед вами, не складе ніякої складності для справжнього професіонала онлайн-ігор.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам